Едді Хірн: Уайлдер зараз не той, яким був раніше

Едді Хірн: Уайлдер зараз не той, яким був ранішеНа вихідних в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) промоутер Едді Хірн (Matchroom) розгромно поступився антагоністові Френку Уоррену (Queensberry) з рахунком 10:0. Не допоміг навіть екс-чемпіон світу американський суперважкий нокаутер Деонтей Уайлдер (43-4-1, 42 КО), на якого так сильно розраховував Хірн - зробив капітаном команди. Уайлдер поступився нокаутом у 5-му раунді китайському здоров'я Чжану Чжилею (27-2-1, 22 КО).

Після шоу Хірн заявив в інтерв'ю FightHub TV, що «Уайлдер, якщо чесно, вже не той. Мені здалося, що кудись поділася його впевненість у своїх силах. Тільки йому під силу виправити ситуацію. Потрібно запитати себе: "Що сталося? Чому це сталося?" Не виключено, що це весь вік. Але, цілком можливо, його тягне щось інше. 

Як би там не було, але зараз він не може змусити себе дати волю кулакам. А саме це робило його раніше одним із найбільш уникальних та залякуючих бійців світу».

Хірн припускає, що Уайлдер все ще може повернути раніше втрачений голод: «Зараз він не той, яким був раніше. Але траплялися випадки, коли бійці поверталися. Слід розуміти, що це дуже непростий шлях. Деонтей був чемпіоном світу. Провів багато титульних захистів. Він був одним із тих, хто повернув інтерес до хевівейту. 

Нехай у нього дуже мало перемог проти опозиції елітного рівня, але хороші перемоги у нього все ж таки були. І, що найголовніше, він був видовищним та затребуваним. Його бої з Тайсоном Ф'юрі вийшли дуже яскравими. І завдяки їм про нього пам'ятатимуть».


 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне