Валлін про поразку Ф'юрі: Усик заслужив перемогу

Валлін про поразку Ф'юрі: Усик заслужив перемогуБоєць суперважкої вагової категорії (понад 90,7 кг) зі Швеції Отто Валлін (26-2, 14 КО) висловив думку про минулий поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону між британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО).
Швед у минулому програвав Ф'юрі та ставив на британця напередодні поєдинку. Незважаючи на програш Тайсона, Валлін знову бачить екс-чемпіона із Британії фаворитом перед другим боєм.

— З моменту нашої останньої розмови ми побачили, як коронували абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. На мою думку, ви передбачали перемогу Ф'юрі. Виправте мене, якщо це не так. Був дуже близький бій, чи ви мали рацію?
— [посміхається] Зараз я, звичайно, хотів би сказати, що я називав Усика, але це неправда. Я відчував, що це буде дуже важкий і близький бій, але я вважав, що Ф'юрі виграє по очках. Але це був чудовий бій. Я вважаю, Усик заслужив перемогу наприкінці бою.
У Усика був хороший перший раунд, а потім було схоже, що Ф'юрі перехопив ініціативу і стане переможцем досить впевнено. Але потім Усик просто повернувся раптом звідки не візьмись. Я не знаю, чи зламав він Ф'юрі ніс? А потім він його серйозно потряс. Це був чудовий бій, чудовий бій для боксу. Було приємно побачити (абсолютного) чемпіона.

—  Реванш призначили на 21 грудня. Що ви бачите зміниться у реванші?
— Важко сказати. Я вважаю, що Ф'юрі справді добре виглядав у бою. Він виглядав, як на піку, такий самий був і Усик. Тож буде цікаво. Я думаю, обидва бійці врахують свої помилки і, напевно, будуть ще кращими.

Якби Ф'юрі не був так сильно вражений, я думаю, він би виграв бій. Але він був вражений, Усик зробив свою справу і заслужив на це. Тут особливо більш не скажеш. Реванш буде цікавим. Напевно, буде більш-менш таким самим. Можливо, Ф'юрі більше цілити в корпус, адже це працювало. Буде справді цікаво побачити реванш. Я вважаю, що бій був реально близьким, Усик виграв в одне очко, і вважаю, що реванш може піти у будь-який бік.

 — Ви маєте шанс зробити перший прогноз. Якби вам потрібно було вибрати, кого б ви обрали переможцем у реванші?
— Знаєте що? Я знову хочу сказати Ф'юрі [усміхається]. Але ще далеко до реваншу, і багато що може змінитися.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне