Леннокс Льюїс відреагував на поразку Уайлдера від Чжилея

Леннокс Льюїс відреагував на поразку Уайлдера від Чжилея

Фото: BoxingScene

На вихідних в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) колишній чемпіон світу за версією WBC у хевівейті американець Деонтей Уайлдер (43-4-1, 42 КО) поступився достроково екс-тимчасовому чемпіону WBO Чжану Чжилею (27-2-1, 22 КО) з Китаю. 


Це був головний бій турніру 5vs5: Хірн-Уоррен. Для Уайлдера це була 4-та поразка (і 3-тя дострокова) в останніх 5 проведених поєдинках, а також друга поразка поспіль.

Напередодні бою Уайлдер міркував про те, що у разі невдачі він цілком можливо завершить кар'єру.

Легендарний чемпіон дивізіону британець Леннокс Льюїс вважає, що це було б ідеальним і своєчасним рішенням: «"Бронзовий бомбардувальник" заявив нам до бою, що якщо не зуміє перемогти, то завершить кар'єру. Вважаю, що це розумне рішення. Він перевиконав своє завдання — заробив на життя, в якому зможе подбати про дочку. Тому для нього краще завершити гру до того, як він отримає ще більше втрат. Важливо завершити гру, перебуваючи у здоровому глузді. Адже життя після боксу лише починається».

Уайлдер розпочав кар'єру боксера у 20-річному віці, бо хотів подбати про хвору дочку, яка народилася з розщепленням хребта.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне