Як повинен провести реванш Ф'юрі, щоб побити Усика? Думки експертів


Як повинен провести реванш Ф'юрі, щоб побити Усика? Думки експертів

Фото: BoxingScene

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) британський супертяж Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) отримає шанс поквитатися з українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) за травневу поразку за звання абсолютного чемпіона світу.



Оглядачі боксу та екс-чемпіони світу Кріс Елджієрі та Пол Маліньяджі в ефірі Pro Box TV розмірковували про те, як має діяти Ф'юрі в реванші.

Елджієрі пропонує британцю ризикувати: «Хочу звернути увагу на те, що пресинг Усика виснажив Тайсона. За весь бій Ф'юрі так до ладу і не спробував свою "другу передачу" - той варіант боксу, коли він просто навантажує суперника своєю вагою, щоб виснажити фізично. Саме це йому й потрібне. Він повинен зробити бій більш в'язким. Мусить використовувати боксерські хитрощі — хапати голову суперника в момент нанесення апперкоту. Саме такий стиль він має використовувати, якщо хоче взяти реванш».

Маліньяджі згоден із колегою. Але він має одне зауваження: «Для цього йому доведеться набрати додаткову вагу. А якщо так, то він ще більше ризикуватиме своїм кардіо. Не виключено, що в такому разі він утомиться ще раніше».

Елджієрі: «Ф'юрі провів поєдинок надто енерговитратно. Вважаю, що йому потрібно зробити все те саме, що й у реванші з Деонтеєм Уайлдером. Але в такому випадку все впиратиметься в кардіо. Робити те, що він робив – боксувати від джеба та постійно рухатися – це надто енерговитратно. Тим паче, що у такому поєдинку Усику було дуже зручно працювати по корпусу Ф'юрі. Саме тому Тайсон і здав. І його джеб втратив у ефективності».

Експерт нагадує, що у другій половині бою «Усик і зовсім переграв Ф'юрі у битві джебів. Він підібрав зручну дистанцію — середню дистанцію. Причому його джеб був дуже жорстким».


 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне