Бредлі про реванш Усик-Ф'юрі: Пробитий, зіпсований товар

Бредлі про реванш Усик-Ф'юрі: Пробитий, зіпсований товар

Фото: BoxingScene

Екс-чемпіон світу та член Міжнародної зали боксерської слави американець Тімоті Бредлі дав зрозуміти в ефірі ProBox TV, що він не вірить у шанси британського екс-чемпіона світу у хевівейті Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) побити у реванші українця Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Бредлі припускає, що Ф'юрі «забив» на фізпідготовку напередодні першого бою: «Йому час повернутися до цього. Вся правда в тому, що з віком бійці часто забивають на цю частину підготовки. Але проти Усика тобі потрібні твої легені, потрібне твоє кардіо та витривалість. 


Знаєте, що я сказав би про Ф'юрі? Я сказав би, що він ніби зіпсований товар. Саме так, зіпсований товар. Кажу як є. Він пробитий. Його витривалість дуже різко зникла. Не знаю, чи ви звернули увагу на те, як розпочався перший бій з Усиком. Він пропустив удар лівою. Нічого особливого, але я бачив, як його очі на мить закотилися після цього удару. Він був приголомшений вже на старті бою».

Бредлі не впевнений, що пропозиція Кріса Елджієрі – бій у реванші агресивним першим номером – на руку Ф'юрі: «Ну ОК. Допустимо, він вирішить влаштувати обмін. Допустимо, він піде вперед. Припустимо навіть, що це принесе певний успіх. Я реально можу собі це уявити. Але що станеться, коли Усик сконтрить і потрапить? Не забувайте, що Ф'юрі падав після ударів Нганну. Скільки нокдаунів у нього було в останніх боях? 6? 7? Подумайте про це! Він більше не вірить у свою міць бороди. Саме тому він і намагався боксувати з Усіком аутфайтером. Саме тому він намагався тримати суперника подалі від себе».

Бредлі припускає, що під час першого бою Усик побачив дещо у діях Фьюрі: «Був епізод, коли Усик на секунду взяв паузу і показав Тайсону, що не гратиме в його гру. Він ніби сказав йому в тому моменті: "Та забудь ти про ці свої финти і контратаки. Я стоятиму на своєму. Я тиснутиму, адже знаю, що в захисті ти не такий вже й дисциплінований". Впевнений, що Усік тепер знає це. І він використає ці знання у реванші. Використає для того, щоб зробити другий бій легшим, ніж вийшов перший».

Другий бій між Усиком і Ф'юрі мав відбутися у жовтні, але буде проведено трохи пізніше.


Читайте також: Стала відома причина перенесення реваншу Усика та Ф'юрі на грудень

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне