Гарсія зголосився замінити «захворілого» Тайсона у бою з Полом

Гарсія зголосився замінити «захворілого » Тайсона у бою з ПоломПопулярний нокаутер-суперлегковаг Райан Гарсія (25-1, 20 КО) готовий замінити культового 57-річного ветерана-супертяжа Майка Тайсона і битися з боксуючим ютубером Джейком Полом.

Найбожевільніший бій року — протистояння Тайсона та Пола — заплановано на 20 липня в Арлінгтоні (США). У це важко повірити, але двобій буде офіційним. А член Міжнародної зали боксерської слави Карл Фроч шокував деталями контракту на цей бій.

Але не виключено, що івент не відбудеться. Днями Майку Тайсону стало погано у літаку.

Райан Гарсія: «На жаль, я ніяк не можу завадити цьому бою. І мені погано від розуміння того, що це саме я привів Пола в бокс. З мене досить! Я не можу дозволити, щоби цей бій відбувся. Джейк дискредитує бокс. Він дискредитує все, чого торкається. 

Джейку, подзвони моїм людям. Я збираюся завершити твою кар'єру в боксі. Давай, Джейку. Я говорю цілком серйозно. Давай, подзвони моїм людям...»

Пол дав зрозуміти, що не сприймає слова Гарсії всерйоз.

«Чуваку, ти знаєш, що я тебе люблю. Але тобі час зупинитися і видихнути. Є риса, яку не слід переступати. А ти зараз виглядаєш так, ніби повністю злетів із котушок. У твоїй акторській грі відчувається відчай та безнадія».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне