Уайлдер-Чжилей: хто переможе у головному поєдинку червня? Думки експертів

Уайлдер-Чжилей: хто переможе у головному поєдинку червня? Думки експертів1 червня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться монструозний турнір Хірн vs Уоррен, в якому в очних поєдинках зійдуться бійці Queensberry та Matchroom. Крутота івента у тому, що майже у всіх парах відсутні явні переможці. А очолить це потенційно найкраще шоу року бій у ліміті хевівейту між двома головними нокаутерами дивізіону — американцем Деонтеєм Уайлдером (43-3-1, 42 КО) та Чжаном Чжилеєм (26-2-1, 21 КО) з Китаю.

Карл Фремптон: Хтось когось нокаутує! Впевнений, що бій не пройде всю дистанцію. Але я все ж таки схиляюся на користь Чжана.

Френк Уоррен: "Великий вибух" Чжилей вирішує! Втім, вони обоє спробують вирішити справи на свою користь. Для обох цей бій щось типу пан чи пропав. І саме в цьому вся краса цього поєдинку. Обом доведеться зробити все для того, щоб продемонструвати в рингу свою кращу форму. Тільки так і не інакше. Адже той, хто програє, залишить еліту дивізіону.

Едді Хірн: Знаєте, про що всі забувають? Про те, що цей бій може стати ключовим у всьому турнірі. Я ж зробив Уайлдера своїм капітаном. А це означає, що очки, які він принесе до скарбнички, автоматично подвоюються. Це моя подвійна ставка. Якщо він переможе нокаутом, то ми отримаємо не 2 очки, а чотири. І це можуть стати вирішальні 4 очки у протистоянні. Саме тому я поставив на Уайлдера. Вірю у його здатність перемогти нокаутом.

Джозеф Паркер: Так, вони обоє можуть перемогти нокаутом. Різниця в тому, що Чжилей найнебезпечніше в першій половині бою. На собі це відчув. Думаю, що Чжан попрацює над своєю витривалістю. А завдання Уайлдера використовувати роботу ніг, щоб була можливість доносити до мети потрібні удари. Я поставив би на Уайлдера. Думаю, що після того, як вони обоє програли мені, зараз вони максимально сконцентровані та мотивовані. Мені здається, що коли Чжан почне сповільнюватись, він стане зручною мішенню для Деонтея.

Бен Девісон: Інтригуючий бій! Допускаю кілька сценаріїв. Але якщо Уайлдер діятиме так, як я припускаю, то переможе Чжилей.

Меттью Меклін: Чжилею зовсім нескладно провести з Уайлдером такий самий бій, як це зробив Паркер. Плюс, не варто забувати про його ударну силу. Ви можете вважати Уайлдера фаворитом, але Чжан також той ще панчер. Він на хорошому ходу. А ось Уайлдер останнім часом рідко виступає. Отже, кого ж вибрати із двох панчерів? Блін... Я не знаю...

Рітчі Вудхол: Бій двох бійців, які програли свої останні поєдинки. Бій двох бійців із фантастично потужними ударами. Хто знає, а раптом це останній великий бій для Уайлдера? Я хотів би так думати, тим більше, що ми всі знаємо, на що здатний Чжилей. Тому я схиляюся на його користь.

Фрейзер Кларк: Думаю, що Уайлдер буде виглядати набагато краще, ніж в останньому бою. Адже це був дуже поганий перформанс.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне