Промоутер Ф'юрі пояснив, чому IBF не може забрати титул в Усика

Промоутер Ф'юрі пояснив, чому IBF не може забрати титул в УсикаФренк Уоррен, промоутер британського екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, заявив, що Міжнародна боксерська федерація (IBF) на даний момент не має права позбавити титулу українця Олександра Усика, оскільки той усунений від виступів за станом здоров'я.

Більше того, Френк сподівається, що організація зовсім не забиратиме у Олександра титул, тож його реванш із Ф'юрі знову буде за звання абсолютного чемпіона.

«З урахуванням того, наскільки важким був бій, Олександра Усика відсторонено (від проведення поєдинків) комісією, якщо не помиляюся, на 40 або 45 днів. Тож на даному етапі він не може втратити титул, тому що не в змозі його захищати», — пояснює Уоррен.

«Бій Дюбуа-Хргович 1 червня — це фантастичний поєдинок, і в найгіршому випадку він буде за пояс тимчасового чемпіона. Але навіть якщо так, я не маю з цим проблем, — зазначив Френк. — Думаю, на мене розлютяться люди з команд Хрговича і навіть Деніела, але я вважаю, що реванш Усика і Ф'юрі має бути знову за чотири титули».

Нагадаємо, 18 травня в Саудівській Аравії Усик переміг Ф'юрі за очками, ставши першим в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном хевівейту.


 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне