Промоутер Ф'юрі пояснив, чому реванш з Усиком вийде крутіше за перший бій

Промоутер Ф'юрі пояснив, чому реванш з Усиком вийде крутіше за перший бійПромоутер Френк Уоррен вкотре підтвердив, що у жовтні найкращі супертяжі у світі — українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) — зустрінуться у негайному реванші.

На вихідних в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) Усик вирвав перемогу за очками, завдав Ф'юрі дебютної поразки в кар'єрі. Уоррен упевнений, що його боєць неодмінно захоче поквитатися.

«Він вірить у те, що може його побити. Він хоче перемогти. Він має перемогти. Він думає лише про реванш. Він вірить у себе. І розуміє, що йому потрібна ця перемога для того, щоб зміцнити свою спадщину у боксі».

Уоррен вважає, що другий бій вийде ще крутіше першого. 

«Наразі всі вважають Усика найсильнішим у світі. Подивимося, як Тайсон проведе реванш. Але він одразу ж зателефонував мені і сказав, що хоче знову з ним битися. Тож не сумнівайтеся, реванш відбудеться. І я вірю, що другий бій вийде ще краще за перший, адже тепер вони обидва добре вивчили один одного. Вони розділили ринг і спробують використати отримані у першому бою знання. Вони спробують витягти з побаченого перевагу, щоб побити суперника».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне