Промоутер Джошуа: Усик був на межі у кінці бою з Ф'юрі

Промоутер Джошуа: Усик був на межі у кінці бою з Ф'юріБританський топ-промоутер Едді Хірн дуже хотів би, щоб Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) після поразки від Олександра Усика (22-0, 14 КО) у зустрівся з його зоряним підопічним Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), проте розуміє, що Ф'юрі захоче провести реванш. Тим більше, що другий бій передбачено угодою між сторонами і вже планується на 12 жовтня у Саудівській Аравії.

«Як би я не хотів, щоб Джошуа бився з переможцем або тим, хто програв у цьому бою, матч-реванш буде масштабним, — зазначив Хірн. — Вони обидва підписалися на це. Ф'юрі слід взяти участь у негайному реванші. Чи зможе він знову перемогти? Хто знає?»

«Подібні поєдинки забирають у бійця дуже багато сил, — наголосив Едді. — Тайсон Ф'юрі був на межі нокауту в дев'ятому раунді, але його здатність відновлюватися просто вражає. Тому що, коли він повернувся до свого кута, всі сказали: “Все закінчено”, а він вийшов на десятий нехай і не як нова людина, але значно відновлена. Величезна йому повага».

«Так, ти маєш хотіти спробувати все виправити, — вважає Хірн. — Тим більше, на момент закінчення бою Усик уже був на межі. Не через потрясіння, а від втоми. Щоб виграти цей бій, йому довелося битися в лютому темпі».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне