Егіс Клімас розкритикував суддів бою Усик - Ф'юрі: Ганьба

Егіс Клімас розкритикував суддів бою Усик - Ф'юрі: ГаньбаЕгіс Клімас, менеджер абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі (понад 91 кг) Олександра Усика (22-0, 14 КО), залишився вкрай незадоволеним суддівським вердиктом у бою підопічного проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Останнім часом я часто страждаю від суддівства, так що це мене більше не дивує, - сказав Клімас в інтерв'ю YouTube каналу Seconds Out.

У мене навіть слів немає щодо суддів. Я сидів на тому місці, де сидить суддя. Я гадки не маю, як вони це нарахували. Ганьба суддям. Погане суддівство.

Усик нічого не може з цим поробити. Одного разу судді працюють добре, іншого виглядають жахливо. Це ніби лотерея. Ти виграєш у ній, якщо тобі трапиться добрий суддя. Я не хочу, щоб суддя був на моєму боці. Я хочу, щоб він був чесним».  

В ніч проти 19 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) і став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі з чотирма найпрестижнішими титулами - WBC, WBA, WBO, IBF.   


Олександр Усик vs Тайсон Ф’юрі: Відео найкращих моментів бою


Усик показав у кров розбиті кулаки у бою з Ф'юрі (Фото)

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне