Красюк відповів на запитання, з ким Усіку було складніше - з Ф'юрі чи з Джошуа.

Красюк відповів на запитання, з ким Усіку було складніше - з Ф'юрі чи з ДжошуаВ ніч проти 19 травня у головній події масштабного боксерського шоу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) став абсолютним чемпіоном суперважкого дивізіону (понад 91 кг), об'єднавши всі престижні титули завдяки перемозі за очками над британцем Тайсоном Ф’юрі (31-1-1, 24 КО). 

Таким чином, Усик побив вже другу суперзірку Великобританії – у 2021-22 роках. він двічі перевершив за очками Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Промоутер українця Олександр Красюк поділився думкою, з ким із них Усику було складніше.

«Думаю, що Ф'юрі дав Усику важчий бій, — каже Красюк. — Джошуа був зручнішим суперником для Олександра, адже має класичний стиль боксу, який передбачуваний.

У Ф'юрі довгі руки, він постійно тримає щелепу притиснуту, і це складно. Перед тим, як завдати по ньому удару, потрібно виконати величезну роботу.

Це наука боксу, тобі потрібно знайти ключ, тому ти маєш використовувати всі рівні, рухатися з боку в бік — і тільки після цього ти можеш потрапити ударом по ньому. Через це, щоб донести удар, тобі потрібно витратити набагато більше енергії, ніж у класичному поєдинку». 


Усик показав у кров розбиті кулаки у бою з Ф'юрі (Фото) 


Олександр Усик vs Тайсон Ф’юрі: Відео найкращих моментів бою

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне