Карл Фремптон: Я думаю, Ф'юрі може перемогти у реванші

Карл Фремптон: Я думаю, Ф'юрі може перемогти у реванші

Фото: BoxingScene 

Британський екс-чемпіон світу у двох категоріях Карл Фремптон, який після завершення кар'єри перекваліфікувався на ТБ-експерта, упевнений, що його співвітчизник Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) сам винен, що не зміг стати абсолютним чемпіоном, зазнавши поразки. від українця Олександра Усика (22-0, 14 КО).


«Я думаю, Ф'юрі може перемогти у реванші. Я люблю Усика, він феноменальний боксер, і найменше я хочу надати йому ведмежу послугу, тому що він заслужив на перемогу. Але Ф'юрі сам винен, що втратив бій, - зазначив Карл. - Після екватора на моїй карті Ф'юрі перемагав з рахунком 4-2 по раундах.


Усик був вражений ударами по корпусу, пропустивши кілька аперкотів. Я сказав, що Усику буде важко повернутися, і я не бачив, як він зможе це зробити. Але він врешті-решт піднатиснув наприкінці і зробив саме це, я віддав йому перемогу: 6-6 по раундах і нокдаун, як вирішальний фактор».


Тим не менш, Фремптон вірить, що з другої спроби у Тайсона може вийти: «Я, як і раніше, вважаю, що у разі перемоги в реванші Ф'юрі буде серед кращих супертяжів усіх часів. Він точно буде у топ-10 великих супертяжів».  


Нагадаємо, що в ніч проти 19 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114) і став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі з чотирма головними титулами - WBC, WBA, WBO, IBF. 


Олександр Усик vs Тайсон Ф’юрі: Відео найкращих моментів бою

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне