Красюк: Рефері вкрав у Усика нокаут

Красюк: Рефері вкрав у Усика нокаутПромоутер абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону (понад 90,7 кг) українца Олександра Усика (22-0, 14 КО) Олександр Красюк в інтерв’ю представникам ЗМІ спростував брехливе повідомлення від британського промоутера Френка Уоррена про перелом щелепи в українця та  висловив свою точку зору на дії рефері в 9 раунді поєдинку проти Тайсона Фьюрі (34-1-1, 24 КО).

— Коли ви почули перші дві суддівські карти, про що ви подумали?
— Важко це одразу коментувати. Я не дивився бій на екрані, я дивився його наживо. У мене було враження, що Усік виграв 7 раундів. Це була моя карта, яку я вважаю досить точною з огляду на 20 років у боксі. І мінус одне очко за нокдаун. Тож я б сказав, що бій не був таким близьким.

— Чи вважаєте ви, що рефері втрутився зарано і зафіксував нокдаун?
— Насправді я вважаю, що рефері врятував Тайсона від нокауту і вкрав перемогу нокаутом у 9 раунді, яка мала бути у Усіка.

— Можете прокоментувати травму Усика, через яку він поїхав до лікарні?
 — Тут нічого нового, це стара травма, але вона має бути проаналізована, щоб залишатися у формі та провести реванш у певний проміжок часу, у узгоджений проміжок часу.

— Який стан його щелепи, як це сталося, і яка лікарня йому потрібна?
— Потрібна лікарня з МРТ чи іншим скануванням, просто щоб розуміти, який статус. Нічого справді серйозного, але процедура має бути зроблена.

— Значить, є підозра на перелом щелепи, чи так правильно буде сказати?
— Ні, це не перелом щелепи.

— То що це?
— Якщо ми їдемо на МРТ, як я можу знати до цієї процедури. Інакше не треба було їхати. Я говорю вам, це нічого нового, це старе. Те, що було давно.

— Ви вважаєте жовтневий реванш у силі?
— У цьому немає жодних сумнівів.

— Чи вважаєте ви, що ця перемога застовпить за Усиком перше місце в P4P?
— Дозвольте мені не відповідати на це запитання, тому що P4P це щось, що не можна виміряти. Це коли збираються люди і визначають якусь людину, але наступного понеділка вона вже не там. Він абсолютний чемпіон у важкій і суперважкій вазі. Чи є він P4P? Тільки бог знає. Але він точно член Залу слави. Це я можу сказати точно.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне