Клімас попереджає команду Ф'юрі: Я цього не допущу

Клімас попереджає команду Ф'юрі: Я цього не допущуПісля невдоволення команди володаря титулів IBF/WBO/WBA українця Олександра Усіка (21-0, 14 КО) покриттям рингу в Саудівській Аравії, популярний британський портал про бокс взяв інтерв'ю у менеджера українця Егіса Клімаса. Клімас підтвердив проблему з канвасом і попередив, що якщо її не буде вирішено, то Усик не вийде на бій за звання абсолютного чемпіона проти володаря титулу WBC британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

— Було повідомлення, що ваша команда незадоволена рингом. Чи можете це прокоментувати?
— Ми дивилися його вчора, але це був ринг для відкритих тренувань. Ми ще не бачили справжнього рингу. Ми побачимо його завтра. Цей ринг пошитий нахльостом, це незручно. Зазвичай ринг пошитий ось так [показує], а цей зроблений ось так. Мені розповідають, що це звичайна справа для Британії, але я ніколи у житті не бачив такого за всі ці роки. Завтра вранці ми подивимося оригінальний ринг, бо в нашому контракті прописано, що ринг має бути рівним.

Людина, яка робила ринг, сказала мені, що бійці дивляться один на одного, а не дивляться собі під ноги. А я такий думаю: "Хіба в цьому є сенс?" Особливо для Усика, який має гарну роботу ніг.

Йому потрібно переконатися, що немає нічого слизького, жодних перешкод, жодних швів, які можуть перешкодити його пересуванню на ногах.

Команда Усика поскаржилася на настил рингу перед боєм з Ф'юрі

— Ви турбуєтеся про те, що цей ринг буде таким самим і в ніч бою?
— Правильно. Якщо такі шви будуть на покритті рингу і в ніч бою, то у нас буде скарга.

— Ваша команда не битиметься, якщо будуть такі ж шви, як на рингу для тренувань?
— Ви зараз питаєте мене, чи будемо ми битися на цементі?! Звісно, я цього не допущу! Якщо у нас не буде правильного канвасу, у нас залишається кілька днів. Вони можуть відправити літак і привезти новий канвас, тому їм краще поспішити.

— Які ваші думки про те, що трапилося між вашою командою та Джоном Ф'юрі у понеділок?
 — На жаль, я там не був. Я був у літаку. Я подивився на відео цю жорстокість із боку Ф'юрі. Я не маю коментарів, бо я не був там. Я бачив різні відео, але якби це зробив, я, напевно, був би вже у в'язниці.

— Що ще ви хочете додати, перш ніж ми закінчимо?
— Ні, мені нема чого додати. Хлопці зроблять свою роботу. Я сподіваюся, вони обидва зроблять те, що вони роблять найкраще. Вони обидва професіонали, які вже багато разів були в рингу. Я думаю, вони зможуть упоратися з проблемою, щоб бійці розділили ринг у суботу вночі, і нехай переможе найкращий.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне