Смакічі вважає, що Ф'юрі повинен подякувати йому за розсічення: Він був занадто товстим і не у формі

Смакічі вважає, що Ф'юрі повинен подякувати йому за розсічення: Він був занадто товстим і не у форміХорватський суперважкоатлет Агрон Смакічі, який завдав чемпіону світу за версією WBC Тайсону Ф'юрі розсічення у спарингу, через яке бій британця проти Олександра Усика довелося перенести з лютого на травень, упевнений, що допоміг «Циганському королю» краще підготуватися до мегафайту.

Агрон Смакічі: «100 відсотків, що розсічення, яке я завдав Фьюрі, піде йому на користь. Йому потрібно було більше часу, щоб підготуватися до Усика. Розсічення зіграло позитивну роль для нього, тому що бій з Френсісом Нганну відбувся зовсім недавно, і йому потрібно було занадто швидко виходити на наступний поєдинок.

Він був надто товстим, не у формі і намагався надто швидко набрати кондиції. Йому потрібно було більше часу, все відбувається не просто так. Коли ти в такій формі, тобі потрібно 4-5 місяців тренуватись крок за кроком. Він також мав грип, застуду і біль.
Він подякує мені за додатковий час на підготовку».

Нагадаємо, що бій Ф'юрі проти Усика відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії. Переможець бою  стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні з 1999 року.

Останнім «абсолютом» у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф'юрі стане першим в історії «абсолютом» у надважкій вазі з чотирма головними титулами.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне