Аль аш-Шейх розповів, коли планує зав'язати з інвестуванням у бокс

Аль аш-Шейх розповів, коли планує зав'язати з інвестуванням у боксСуперінвестор боксу Турки Аль аш-Шейх відзначився кількома цікавими меседжами.

По-перше, він дав зрозуміти, що дуже незадоволений діями IBF. Йому не подобається, що організація призначила обов'язковий захист для абсолютного чемпіона суперсередньої ваги мексиканця Сауля Канело Альвареса (61-2-2, 39 КО) - зобов'язаний дати бій невідомому кубинцю Вільяму Скуллу (22-0, 9 КО).

Аль аш-Шейх невдоволений і не приховує, що це рішення заважає його планам звести в очній сутичці Канело з чинним лідером рейтингу Р4Р американцем Теренсом Кроуфордом (40-0, 31 КО). Інвестор нагадує, що IBF не вперше заважає його планам – «вони зробили це з Джеєм Опетаєю та з Філіпом Хрговичем».

Також у Аль аш-Шейха запитали, чи правда те, що він планує незабаром припинити інвестувати у єдиноборства. Турки підтвердив це: «Особливо у бокс. Нині ми плануємо великий проект. Світ побачить його в другій половині або наприкінці 2025 року. А доти ми продовжимо підтримувати найбільші карди».

Аль аш-Шейх навіть назвав 4 бої, які він мріє провести:

- Тайсон Ф'юрі vs Ентоні Джошуа;

- Джервонта Девіс vs Наоя Іноуе;

- Канело Альварес vs Теренс Кроуфорд;

- Давид Бенавідес vs переможець бою Артур Бетербієв - Дмитро Бівол.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне