Девід Хей: Вважаю, що Усік переможе, але перемогу йому не віддадуть

Девід Хей: Вважаю, що Усік переможе, але перемогу йому не віддадутьОдин з небагатьох підкорювачів крузервейту і хевівейту британець Девід Хей поділився думкою з Daily Mail про те, як пройде найочікуваніший бій 2024 року в боксі — 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) абсолютного чемпіона суперважкої ваги визначать Олександр Усик (21-0, 14 КО)  та Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

«Я ставлю на те, що це буде дуже технічний бій. Справжня битва скіллів, -  припускає Хей. - Думаю, що в обох буде чудовий план на бій.

Вважаю, що Ф'юрі спробує отримати вигоду зі своєї переваги в антропометрії та вазі. Думаю, це буде захоплюючий поєдинок. Поставлю на те, що бій пройде всю дистанцію, а суддівський вердикт буде спірним. Думаю, це буде нічия рішенням більшості суддів: один віддасть перемогу Усику, а його колеги виставлять нічию. Вважаю, що Усик переможе, але перемогу йому не віддадуть».

Тим не менш, Хей не впевнений у своєму прогнозі на 100%, адже «Ф'юрі – величезний дядько. Він може завдати шкоди навіть з одного удару. Нехай він і не є знатним одноударним панчером, але якщо він буде змушений піти ва-банк і дати волю кулакам, то в таких випадках зазвичай все закінчується тим, що ти або доносиш удар до мети, або сам пропускаєш щось важке.

Ми не хочемо бачити нічийний рахунок. Нам потрібний переможець. Але якби мені довелося поставити останні 5 фунтів на результат, то я поставив би на нічию. Тим більше, що там будуть чудові коефіцієнти на нічию».

Хей не вірить, що Фьюрі вдалося якось залізти під шкіру Усику. 

«Олександр та його команда — дуже досвідчені. Вони вже проходили це все. Усик уже був абсолютом у крузервейті. У нього в активі набагато більше титульних боїв, ніж у Ф'юрі. І він завжди перемагав. Він завжди дуже добре готовий до бою. Справжній мужик і в рингу, і поза його межами.

Думаю, що за рахунок техніки та роботи ніг він зможе нейтралізувати більшість сильних сторін Ф'юрі. Але це в будь-якому разі найкрутіший бій у боксі. Бій, про який ми просили багато років».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне