Усик розповів, з якою проблемою зіткнувся під час підготовки до бою з Ф'юрі

Усик розповів, з якою проблемою зіткнувся під час підготовки до бою з Ф'юріЧемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів, що в процесі підготовки до бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі йому було важко знайти відповідних спаринг-партнерів.

«Це був уже третій тренувальний табір, у якому я готувався до бою проти Тайсона Ф'юрі. Перший розпочався у вересні минулого року, оскільки спочатку поєдинок було заплановано на 23 грудня.

Потім бій перенесли 17 лютого, а потім 18 травня. Тож ми можемо сказати, що потроїли свою роботу. У середньому я проводив 250 раундів спарингів у кожному таборі. Великою проблемою було знайти достатню кількість відповідних спаринг-партнерів, які б відповідали розмірам Ф'юрі», - сказав Усик.

Нагадаємо, бій Усік - Ф'юрі відбудеться 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону звання абсолютного чемпіона світу.

Останнім «абсолютом» у хевівейті був Леннокс Льюїс, який отримав цей статус 1999 року, коли переміг Євандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком та Ф'юрі стане першим в історії «абсолютом» у надважкій вазі з чотирма головними титулами.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне