Майк Тайсон назвав переможця бою Усік-Ф'юрі

Майк Тайсон назвав переможця бою Усік-Ф'юріЛегенда суперважкого дивізіону американець Майк Тайсон чекає, коли нинішні чемпіони хевівейту українець Олександр Усік (21-0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) піднімуться в ринг, щоб визначити абсолютного чемпіона. При цьому «Залізний» Майк має «залізного» фаворита.

«З нетерпінням чекаю на бой Ф'юрі-Усик. Це буде цікавий поєдинок. Я вибираю Тайсона Ф'юрі, бо думаю, що він просто придушить його своєю міццю.

Я мушу вибрати Ф'юрі. Я думаю, що він найкращий боєць у світі, особливо у надважкій вазі. Великі бійці програють, великі бійці виглядають погано, але це не заважає їм бути великими бійцями», - Майк Тайсон на ютуб-каналі FightHype.

Тайсон підводить до того, що загалом жахливий виступ Ф'юрі в попередньому поєдинку проти Френсіса Нганну нічого не означає.

«Гей, нам не слід зосереджуватись на цьому, ви повинні розуміти, що він, як і раніше, чемпіон. Він зробив ту ніч грандіозною. Він дав Френсісу Нганну можливість, і це просто була погана ніч для нього. У всіх нас бувають погані ночі і послухайте, це була його погана ніч».

Поєдинок Усік-Фьюрі відбудеться 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне