Чемпіонку світу з біатлону визнали винною у справі про шахрайство

Чемпіонку світу з біатлону визнали винною у справі про шахрайствоБагаторазова чемпіонка світу з біатлону Жюлія Сімон була визнана винною у справі про шахрайство з банківською картою, яка належить її напарниці зі збірної Франції Жюстін Бреза-Буше, повідомляє італійське видання La Stampa.

Сімон було пред'явлено підозру в шахрайстві ще влітку 2023 року. Тоді Бреза-Буше стверджувала, що Сімон нібито використала її банківську картку для оплати покупки в Інтернеті.

У жовтні Сімон була затримана, але вона все одно отримала можливість виступити на Кубку світу сезону-2023/24. Вже після завершення сезону її справу було розглянуто.

За інформацією джерела, Сімон була визнана винною у крадіжці та незаконному використанні коштів Бреза-Буше. В якості покарання Жюлія має виплатити Жюстін суму у розмірі 2 тисяч євро (саме таку суму Сімон і витратила на оплату покупки).

Покарання могло бути куди суворішим. Повідомляється, що Сімон уникла позбавлення волі на 5 років, а також штрафу у розмірі 375 тисяч.
Федерація біатлону Франції вирішила ніяк не карати лідера своєї збірної.

Нагадаємо, що за підсумками Кубка світу сезону-2023/24 Жюлія Сімон посіла п'яте місце в особистому заліку, не зумівши захистити звання володарки Великого кришталевого глобусу, який вона виборола за підсумками сезону-2022/23.

 
За матеріалами: ISPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне