Позначено, чим Леброн Джеймс займеться після завершення кар'єри

Позначено, чим Леброн Джеймс займеться після завершення кар'єриВідомий оглядач та інсайдер НБА Брайан Віндхорст заявив, що лідер «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброн Джеймс уже почав планувати свій наступний крок у кар'єрі, і позначив часові рамки його починань у тому, щоб стати власником команди НБА.

«Найголовніше, окрім здоров'я, що визначить кінець кар'єри Леброна, це те, коли в рамках розширення ліги буде започатковано клуб у Лас-Вегасі. Я підозрюю, що, як тільки буде завершено правочин на телетрансляції, що має відбутися цього літа. Вони винесуть питання розширення на обговорення і, ймовірно, виберуть рік, коли це відбудеться.

Ймовірно, це станеться не раніше, ніж через два роки, і саме на цьому, я думаю, Леброн і зосередиться», — наводить слова Віндхорста The Sports Rush з посиланням на випуск First Take на ESPN.

Раніше авторитетні інсайдери Шемс Чаранія та Едріан Войнаровскі повідомили, що Леброн Джеймс ухвалив рішення щодо подальшої кар'єри в НБА. За їхніми відомостями, Джеймс погодився укласти новий контракт із «Лос-Анджелесом» терміном на два роки, за яким заробить $104 млн.

 
За матеріалами: Чемпионат
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне